Retur in 14 zile

Scopul nostru este acela de a livra bucurii în casele sau birourile oamenilor de pretutindeni. Nu dorim sa fii doar mulțumit de ceea ce primești, ci vrem să ne și recomandați altor prieteni.


În cazul în care nu sunteți 100% satisfăcut de ceea ce ați primit, puteți renunța la cumpărare și implicit putem face returul banilor sau înlocuirea produsului, conform OUG 34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.


Perioada în care puteți renunța la cumpărare este de 14 zile calendaristice, începând cu data la care produsul a fost livrat.


În cazul în care coletul pare deteriorat, vă rugam sa îl preluati și să îl verificati imediat în prezența curierului, iar ulterior să semnați cu acesta un protocol pentru reclamații. În cazul în care nu semnați protocolul de reclamații cu curierul, aceasta nu va mai fi acceptată.


În cazul în care produsul este defect, are urme de utilizare sau nu este conform, vă rugam să ne trimiteți un mail pe contact@canvasgift.ro


În cazul în care se solicită returnarea produsului sau a produselor, costul de retur va fi suportat de client si este in valoare de 40 lei, indiferent de produsul comandat.


Returnarea banilor se va face în maxim 14 zile din momentul în care intrăm în posesia produsului defect. Returnarea banilor se va face pe numele destinatarului, indiferent dacă acesta solicită plata într-un alt cont.


Rambrusarea produselor nu este valabila în cazul în care acestea sunt personalizate cu imaginea / imaginile / dimensiunea / dimensiunile oferite de client.